Loading cart contents...
Bekijk winkelmand Uitchecken
Subtotaal:

Over Lovely Lane

De kleertjes van Lovely Lane zijn ontworpen door Marije Braber. Zij is geboren in 1976 en Lovely Lane is volledig geinspireerd op haar eigen jeugd. “Er klonk Simon & Garfunkel uit de groene kampeerbus waar papa in de zomers aan sleutelde. De zon scheen altijd in de jaren ’70 en het leek wel of we altijd aardbeien op brood kregen.”

Wij bij Lovely Lane vinden kindjes van 1, 2 en 3 jaar het schattigst in de vrolijke kleertjes van toen maar als je daar momenteel tweedehands naar op zoek gaat is dat nog maar lastig te vinden. Bovendien: echt comfortabel zaten die modelletjes niet. Vaak net te strak, hooggesloten en synthetisch.

Lovely Lane startte met het gebruiken van vintage stoffen, gordijnen en slaapzakken. Daar kwamen de grappigste en schattigste broekjes, pakjes, jurkjes, jassen en truitjes van. Maar dat bleef bij eenmalige stuks. Dus heeft Lovely Lane nu de collectie gemaakt van nieuwe stoffen op basis van nieuw gemaakte patronen met de juiste fit.

Deze collectie wordt gemaakt door een professioneel naaiatelier in Amsterdam-Noord. Wie daar een kijkje zou nemen gaat er glimlachend weer weg. Wat een lieve blije mensen en wat zijn ze precies en altijd in voor een aanpassing waar nodig.

Dit vinden wij het allerleukste om te doen! Kinderkleding maken van zachte stoffen van warme vrolijke kleuren, met bloemen, ganzen en regenbogen! Met liefde gemaakt voor wie nog een beetje verlangt naar toen…