Loading cart contents...
Bekijk winkelmand Uitchecken
Subtotaal:

Over Lovely Lane

De kleding van Lovely Lane wordt ontworpen door Marije Braber. Zij is geboren in 1976 en Lovely Lane is geinspireerd op haar eigen vroege jeugd. De dameskleding doet denken aan Brigitte Bardot, Jane Birkin en Janis Joplin en alle iconen van toen. Filmisch en dromerig. Marije verzamelt en zoekt over de hele wereld naar mooie vintage kleding. En daarop laat ze zich inspireren. Lovely Lane wil je het gevoel geven dat het precies dat kledingstuk heeft gemaakt dat je overal al zocht. Het is comfortabel en we willen dat je je er het prachtigst en fijn in voelt. Met een vleugje nostalgie.

 De kinderkleding lijn startte middels het gebruiken van vintage stoffen, gordijnen en slaapzakken. Dat zijn nu de unique pieces binnen de collectie. Daarnaast maken we een collectie van nieuwe badstoffen, katoen en ribfluweel met regenbogen, ganzen en bloemen. En de wikkeldeken voor baby’s is allerzachtst en het hart wordt op verzoek gemaakt na bestelling.

Alles wordt met de hand gemaakt door twee naaiateliers in Amsterdam. Dameskleding bestel je op basis van pre-order. We mailen na de bestelling om te vragen wat je fijn vindt qua lengte en taille zodat het je passend wordt verzonden.

Dit vinden wij het allerleukste om te doen.. ‘Slow fashion’ kleding maken van zachte stoffen met aandacht voor details en pasvorm. Iconische forever pieces die je wil bewaren en kan doorgeven aan volgende generaties.