Loading cart contents...
Bekijk winkelmand Uitchecken
Subtotaal:

De collectie

De eerste collectie van Lovely Lane is een complete kinderkast voor kindjes van bijna 1 jaar t/m 3 jaar. De stijl is overduidelijk geïnspireerd op alles wat de jaren ’70 zo vrolijk maakte: warme kleuren, zachte stoffen met vrolijke applicaties. De tijd van lange haren, vrije liefde, de mode was wild, en de muziek van toen nam je mee naar plaatsen waar je nog nooit was geweest!

Wat Lovely Lane niet heeft meegenomen uit de jaren ’70, zijn de zweterige synthetische stoffen. Daar houden spelende kindertjes niet van. Alleen comfortabele fit en rekbare materialen als badstof, velours, katoen en linnen hebben het gered. Wat óók niet zo seventies is: de kleertjes zitten heerlijk. Boordjes zijn zacht, van hoge kwaliteit en sluiten luchtig om het lijfje. De broekjes gaan makkelijk aan en uit en zijn dus frustratieproof tijdens het luier verschonen en zindelijkheidstraining. Ze hebben een vrij hoge taille dus geen koude ruggetjes op de fiets.

De stoffen van Lovely Lane hebben zowel een winterse als zomerse uitstraling in kleur en kwaliteit. De kleertjes zijn daarom niet seizoensgebonden – handig als je kindje er nog in moet groeien. In de winter draagt je kind er een maillootje onder, in de zomer lekker niks.

Lovely Lane biedt ook Collectables